Εσωτερικαί ειδήσεις,Μάριος Ποντίκας

Σαιζόν » 1987-1988 » Εσωτερικαί ειδήσεις

Εσωτερικαί ειδήσεις

Μάριος Ποντίκας

"Μέρα με τη μέρα απομακρυνόμαστε από την ελπίδα να δούμε το αληθινό μας πρόσωπο, μέρα με τη μέρα συνηθίζουμε να κρυβόμαστε πίσω από κάποιο άλλο που δεν είναι το δικό μας".
Μάριος Ποντίκας

Διανομή

Ελένη Δημοπούλου, Γιώργος Κορμανός, Νίκος Κουμαριάς, Μένη Κυριάκογλου, Αλέξανδρος Μούκανος, Στέλιος Πεντερίδης, Δώρα Σκαρλάτου, Θάλεια Σκαρλάτου, Έφη Σταμούλη, Θόδωρος Τεκνετσίδης

 

(Για την αναλυτική διανομή κάθε σκηνής βλέπε στο πρόγραμμα της παράστασης)

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Ελένη Καρπέτα
Σκηνικά
Έλλη Χρυσίδου
Κοστούμια
Γιώργος Ακοκαλίδης
Μουσικές παρεμβάσεις
Σάκης Παπαδημητρίου
Φωτισμοί
Στράτος Κουτράκης

Από το πρόγραμμα της παράστασης

Η πρόθεση πήρε κάποια στιγμή σχήμα και μορφή: ξεκινώντας από τα κωμικοτραγικά βιώματα ενός απάνθρωπα αποσπασματικού αγώνα για επιβίωση, φτάνω να διαπιστώσω ότι αυτό που ονομάζουμε ζωή, δεν είναι άλλο από την απομίμησή της. Μέρα με τη μέρα απομακρυνόμαστε από την ελπίδα να δούμε το αληθινό μας πρόσωπο, μέρα με τη μέρα συνηθίζουμε να κρυβόμαστε πίσω από κάποιο άλλο που δεν είναι το δικό μας. Παίζουμε ρόλους που, ίσως, δε μας ταιριάζουν. Αποχτάμε συνήθειες που δεν είχαμε την ψυχραιμία να κριτικάρουμε και σκέψεις που δεν είχαμε το χρόνο να φωτίσουμε. Τρέχουμε πίσω από στόχους που άλλοι μας όρισαν και θεωρούμε αναμφισβήτητα  (ποιος ξέρει από πόσες και ποιες ανασφάλειες) εκείνα για τα οποία θα ’πρεπε ίσως να αμφιβάλουμε.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τρίτη, 09-02-1988

Η πρώτη παράσταση του έργου "Εσωτερικαί ειδήσεις" δόθηκε στο Θέατρο "Αμαλία" την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 1988 και συνεχίστηκε έως την Κυριακή 3 Απριλίου 1988.

Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας Εσωτερικαί ειδήσεις, Μάριος Ποντίκας

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση και περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά έντυπα