Ερωτικό συμπόσιο,Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη

Σαιζόν » 2010-2011 » Ερωτικό συμπόσιο

Ερωτικό συμπόσιο

Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη

Η παράσταση

Η μουσική αυτή παράσταση, με θεματικό άξονα τον έρωτα, βασισμένη σε μεταφράσεις του Νίκου Χουρμουζιάδη και σε μουσικές από έργα που εκείνος σκηνοθέτησε στην Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», προγραμματίστηκε, όχι τυχαία, όταν ο θίασος έκλεινε τα τριάντα του χρόνια. Είναι επομένως και μια εκδήλωση τιμής στον πολύτιμο συνεργάτη και συνοδοιπόρο ολόκληρης της τριαντάχρονής μας διαδρομής.

Ν.Π.

Διανομή

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί:

Μομώ Βλάχου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αθηνά Ευσταθίου, Νίκος Κουμαριάς, Άννα Κυριακίδου, Μένη Κυριάκογλου, Νίκος Λύτρας, Στάθης Μαυρόπουλος, Μάριος Μεβουλιώτης, Στέλλα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Ναζίρης, Νανά Παπαγαβριήλ, Μαριέττα Σπηλιοπούλου, Έφη Σταμούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Άγγελος Παπαδημητρίου.

Συντελεστές

Μετάφραση
Νίκος Χουρμουζιάδης
Σύνθεση κειμένων
Νίκος Χουρμουζιάδης
Μουσική επεξεργασία
Κώστας Βόμβολος
Κίνηση
Στέλλα Μιχαηλίδου
Εικαστική επιμέλεια
Απόστολος Βέττας
― » ―
Ιωάννα Μανωλεδάκη
Σκηνοθεσία
Συλλογική
Μουσική σύνθεση
Κώστας Βόμβολος
― » ―
Ηρακλής Πασχαλίδης
― » ―
Γιώργος-Εμμ. Λαζαρίδης
Οργάνωση παραγωγής
Βασίλης Τζαφέρης

Επαναλήψεις

Πέμπτη 23/12/10
Θέατρο "Αμαλία"
Πρώτη παράσταση: Τετάρτη 26 Μαΐου 2010. Η παράσταση παρουσιάζεται την περίοδο 2010-2011 για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πρεμιέρα: Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010. Τη Μομώ Βλάχου αντικαθιστά η Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου· ο Άγγελος Παπαδημητρίου δεν συμμετέχει.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τετάρτη, 26-05-2010

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: στη θεατρική σαιζόν 2010-2011 (από 23/12/10): τη Μομώ Βλάχου αντικαθιστά η Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου· ο Άγγελος Παπαδημητρίου δεν συμμετέχει.

Πρόγραμμα

Πέμπτη 23/12/2010
9 μ.μ.
Τετάρτη 29/12/2010
9 μ.μ.
Πέμπτη 30/12/2010
9 μ.μ.
Τετάρτη 12/1/2011
9 μ.μ.
Πέμπτη 13/1/2011
9 μ.μ.
Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη Ερωτικό συμπόσιο, Aρχαία ελληνικά επιγράμματα και σαιξπηρικά σονέτα μεταφρασμένα από τον Νίκο Χουρμουζιάδη

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση και περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά δημοσιεύματα

Σχετικά έντυπα