Εταιρεία θεάτρου

Προτάσεις

Εταιρεία θεάτρου "Sforaris": Πρακτόρισσες

Γιάννης Καλαβριανός

Η παράσταση είναι μια ξεκαρδιστική παρωδία των ταινιών κατασκοπείας και καταιγιστικής δράσης, μόνο που εδώ οι “σκληροί” είναι γυναίκες.   Όλα αρχίζουν απότομα, επειδή ένας μεγάλος κίνδυνος απειλεί ξαφνικά την ανθρωπότητα. Στη Ρωσική Ακαδημία Εκπαίδευσης Πρακτόρων, έχει σημάνει συναγερμός! Η αρχηγός της Ακαδημίας, Ζαμπίνε, καλεί τις καλύτερες Πρακτόρισσες που έχουν περάσει ποτέ από την Ακαδημία. Η Μικαέλα Μπελούτσι , η Γαβριέλα Ουζμπεκιστάν  και η Συμέλα  Τσανταμπασίδου, αναλαμβάνουν την αποστολή να συλλάβουν τη  χειρότερη πληρωμένη δολοφόνο του σύγχρονου εγκλήματος, τη σατανική Λουκρητία Στρογκανώφ, που απειλεί την ανθρωπότητα με ένα θανατηφόρο βακτήριο. Θα καταφέρουν να την προλάβουν;

Διανομή

Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Έλλη Μερκούρη, Αλεξία Μπεζίκη, Αναστασία Μποζοπούλου, Ζωή Παρασκευοπούλου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνικά-Κοστούμια
Μαρίνα Κελίδου
― » ―
Όλγα Χατζηιακώβου
Μουσική
Άννα Λάκη
Σχεδιασμός video
Χάρης Γερμανίδης
― » ―
Παναγιώτης Τσαγκαράκης
Σχεδιασμός φωτισμών
Νίκος Μοσκοφίδης
Φωτογραφίες
Γιάννης Βελισσαρίδης
Κινησιολογική επιμέλεια
Χρήστος Θεοδωρίδης
Βοηθός σκηνοθέτη
Λιάνα Παντελοπούλου

Εταιρεία Θεάτρου "Sforaris"

Η Εταιρεία Θεάτρου "Sforaris" δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2005 από πέντε απόφοιτους του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Προηγούμενες παραγωγές: Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος! (2006, Θέατρο του Νέου Κόσμου), Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος! 2 (2007, Club 22), Πρακτόρισσες (2008, Θέατρο του Ήλιου).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Πέμπτη, 21-05-2009

Πρόγραμμα

Πέμπτη 21/5/2009
9 μ.μ.
Παρασκευή 22/5/2009
9 μ.μ.
Σάββατο 23/5/2009
9 μ.μ.
Εταιρεία θεάτρου Εταιρεία θεάτρου Εταιρεία θεάτρου Εταιρεία θεάτρου Εταιρεία θεάτρου

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση και περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά δημοσιεύματα