Θεατρική ομάδα

Προτάσεις

Θεατρική ομάδα "Jouet": Dracula in Far West

Στάθης Μαυρόπουλος, 2007

Ο Κόμης Δράκουλας αποφασίζει να εγκαταλείψει τον «φιλόξενο» πύργο του στην Τρανσυλβανία, λόγω των κλιματολογικών αλλαγών που πλήττουν τον πλανήτη, για ένα πιο… δροσερό Λονδίνο. Αλλά, τίποτα δεν πάει καλά, όταν δεν μπορεί να καταλαγιάσει την δίψα του για φρέσκο, ζεστό αίμα, να γλυτώσει από το ανελέητο κυνήγι ενός ενοχλητικού Ρώσου καλόγερου και να εμπιστευτεί τον κακομούτσουνο υπηρέτη του. Ξεκινά για τη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά ένα μοιραίο λάθος τον οδηγεί στην Bullshity, μια μικρή πόλη στο FarWest. Εκεί συναντά desperados, ινδιάνους, κακοποιούς, χαρτοκλέφτες, πιστολέρος, σερίφηδες, νεκροθάφτες και τη Λούση, την αρτίστα του σαλούν…

Διανομή

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Βούλγαρη, Κυριάκος Δανιηλίδης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δημοπούλου, Σταύρος Ευκολίδης, Μένη Κυριάκογλου, Νέλσων Λούκας, Στάθης Μαυρόπουλος, Γιάννης Μόχλας, Νανά Παπαγαβριήλ, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Δήμητρα Χουμέτη
Σκηνικά
Μαρίνα Κελίδου
Κοστούμια
Μαρία Καραδελόγλου
Μουσική
A Band Apart
Φωτισμοί
Ρίτσαρντ Άντονυ
Βοηθός σκηνοθέτη
Κατερίνα Μαυροφρύδου
Βοηθός σκηνογράφου
Μαρία Κουλούδη
Βοηθός ενδυματολόγου
Παρασκευή Ορφανίδου
Οργάνωση παραγωγής
Βασίλης Τζαφέρης

Θεατρική ομάδα “Jouet”

Η θεατρική ομάδα “Jouet” είναι μια συντροφιά νέων καλλιτεχνών, που τους ενώνουν κοινές εμπειρίες από τη θεατρική ζωή της Θεσσαλονίκης. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2008, με την παράσταση Φιλονικία θεατρίνων στο σαλόνι του Μαριβώ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο, 25-04-2009

Πρόγραμμα

Σάββατο 25/4/2009
9 μ.μ.
Κυριακή 26/4/2009
7 μ.μ.
Δευτέρα 27/4/2009
9 μ.μ.
Τρίτη 28/4/2009
9 μ.μ.
Τετάρτη 29/4/2009
9 μ.μ.
Πέμπτη 30/4/2009
9 μ.μ.
Θεατρική ομάδα Θεατρική ομάδα Θεατρική ομάδα Θεατρική ομάδα

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση και περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά δημοσιεύματα

Απόψεις

Πύργος στα Καρπάθια και μπαρ στο Φαρ Ουέστ, αίμα και ουίσκι, αιχμηροί κοπτήρες και γρήγορα πιστόλια: συζεύξεις αδιανόητες για τους πολλούς, όχι όμως για τον ηθοποιό Στάθη Μαυρόπουλο, που ανακαλύπτει στην παραδοξότητά τους πρόσφορο δημιουργικό ερέθισμα.

- Ζωή Βερβεροπούλου, Μακεδονία